Annonse for Søndagsskolen


Tekst: Marianne Følling

Da alt plutselig ble litt annerledes og alle arrangementer ble avlyst, kom Jonas og Julie opp med en kjempegod idé: å lage søndagsskolechat! Første sending gikk på lufta lørdag 14. mars.

Da det ble bestemt at fysiske søndagsskolesamlinger ikke kan avholdes på en stund, ble det i rekordfart laget en film på YouTube som alle kunne se hjemmefra. Og med svært god respons, ble det raskt bestemt å lage flere sendinger.

Superkjendisene Jonas og Julie
Jonas og Julie er Søndagsskolen Norges hånddukker, og er nok allerede godt kjent blant mange søndagsskolebarn. Nå føler de seg plutselig som "superkjendiser" og har til og med fått hver sin egen e-postadresse, hvor de har mottatt mye e-post fra barn som har sett dem på chatten.


"– Vi fikk en god del informasjon om Gud. Jeg er allerede på en måte litt kjent med de dukkene, og det var litt gøy å se dem drive med PC og sånt."

Felles stund med barna 
Da mamma spurte Levi (8 år) hva han likte best med søndagsskolechatten, svarte han: – Vi fikk en god del informasjon om Gud. Jeg er allerede på en måte litt kjent med de dukkene, og det var litt gøy å se dem drive med PC og sånt. 
Malise (5 ½ år) syntes også det var gøy med søndagsskolechat, særlig da Jonas og Julie sang "Bæ bæ lille sau"-sangen. Den ble raskt en hit i familien! Og Eva (3 1/2 år) laget like godt en flott tegning som ble sendt til Julie på e-post. 

Mor Ingunn var også fornøyd: – Et helt supert initiativ av Søndagsskolen Norge! Vi fikk en fin liten stund med tente lys, og det fenget alle våre barn mellom tre-åtte år! Vi vil følge spent med videre. Nydelig at det finnes muligheter for å gå på søndagsskolen også i disse tider. Og nå ser vi styrken i at det fins et standardisert opplegg som brukes over hele landet. De fleste barn vil kjenne igjen noen elementer fra sin egen søndagsskole.

Fakta om Søndagskolen Norge
Kontaktinformasjon :
Besøksadresse: Rådhusgata 1, 0151, Oslo
Postadresse: Postboks 98 Sentrum, 0101 Oslo
www.sondagsskolen.no
post@sondagsskolen.no
Org.nr 964 437 963
Telefon: 22 08 71 00
Gavekontonr.: 8220.02.81701  


Følg oss på Facebook