Annonse for Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Vi ønsker at studentene våre skal utfordres og vokse faglig og som mennesker i tillegg til å trives sosialt. Vi setter særlig pris på den gode samtalen, enten den handler om teologiske spørsmål eller andre interessante tema. Studentene har blant annet tilbud om tur og retreat for å møte teologien i praksis.

Om oss 
Fjellhaug Internasjonale Høgskole er en privat høgskole med et kristent verdigrunnlag. Vi tilbyr studier inne teologi, misjon, sjele- sorg, KRLE og integrering. Skolen ligger på Sinsen, sentralt i Oslo. Fjellhaug Internasjonale Høgskole har i tillegg campus i København og Aarhus i Danmark. 350 studenter er tilknyttet Campus Oslo og på en vanlig dag er det rundt 100 studenter til stede på campus.

I skolens egen kaffebar ka du nye deilig kvalitetskaffe til en billig penge. Foto: Kleppa Media   

Noe av det studentene våre verdsetter ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole er at det er et godt akademisk miljø med rom for mangfold og sosialt fellesskap. Det er felles møteplasser for både studenter og fagpersonale, slik at det er lett å diskutere fag og bli litt bedre kjent enn det du blir i forelesningene. 

Studiene våre 
Vi tilbyr mange spennende studier og veileder deg gjerne for å finne noe som passer deg.

Master i teologi og misjon gir deg som har studert teologi på bachelor- nivå muligheten til å fordype deg ytterligere. Graden kan brukes som utgangspunkt for videre utdanning til prest, eller den kvalifiserer for arbeid der det søkes etter teologer, for eksempel misjonær eller leder i menighet eller forsamling. Dette studiet tilbys også som samlingsbasert studie. 

Bachelor i teologi og misjon er et klassisk teologistudium der du får en bred innføring i teologien, inkludert gresk og hebraisk. Dette studiet er et godt utgangspunkt både for videre studier og for enkelte jobber i menigheter og organisasjoner. Dette studiet tilbys også som samlingsbasert studie. 

Bachelor i teologi, formidling og ledelse er praktisk rettet, med vekt på menighetsbygging og gudstjenestearbeid. Studiet kvalifiserer for arbeid i menigheter og organisasjoner. 

Bible, Ministry and Mission er en engelskspråklig bachelor med fokus på praktisk teologi og misjon. Studiet utruster til arbeid i den lokale menigheten, misjon og organisasjoner. 

Foto: Kleppa Media

I tillegg tilbyr vi følgende årsstudier: 
• Bibel og misjon
• Teologi
• Teologi og sjelesorg (samlingsbasert)

• Integrering, kultur og religion
• Integrering, kultur og religion

Nettstudier 
Vil du studere hjemmefra, tilpasset din hverdag? Ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole tilbys årsstudiene KRLE og Kristendomskunnskap også som nettstudier. Begge studiene kan du ta på enten deltid eller heltid, alt etter hva som passer deg og din livssituasjon best. Vår studieveileder hjelper deg gjerne med spørsmål og veiledning før og under søknadsprosessen.

Utveksling og utenlandsopphold 
Dersom du er student ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole og ønsker å dra på utveksling, er det mange spennende muligheter. Vi har utvekslingsavtaler med flere teologiske institusjoner i Europa. Dersom du skulle ønske utveksling til andre lokasjoner gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med å finne den riktige skolen. Vi veileder deg også gjennom søknadsprosessen og nødvendige forberedelser.

Våre norske studenter har mulighet til å gjennomføre deler av sin bachelorutdanning ved en av våre campuser i Danmark om de ønsker det. 

Ønsker du et kortere studieopphold i utlandet tilbyr vi blant annet studietur til andreårsstudentene og misjonspraksis på enkelte studier. Studieturen har tradisjonelt gått til Øst-Afrika og har gitt muligheten til å studere religion og kultur i en annen kontekst. Misjonspraksisen har blant annet blitt gjennomført i Japan, Øst-Afrika og Peru. 

Sosialt fellesskap 
Det gode sosiale miljøet på høgskolen er noe av det studentene våre setter pris på. Dette gjenspeiles stadig gjennom positive resultater i studentundersøkelser av Studiebarometeret. Størrelsen på skolen gjør at det er mulighet for å bygge relasjoner på tvers av studieprogrammene og de ulike kullene. Det er også kort vei inn til forelesere og andre ansatte. Det aktive studentrådet ved Fjellhaug arrangerer sosiale arrange- menter som underholdningskvelder, konserter og turer. Ved studiestart arrangeres det fadderuke, som er en perfekt anledning til å bli kjent med både nasjonale og internasjonale studenter.

Kaffebar 
Kaffebaren ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole er et populært samlingspunkt for våre studenter. Her tar studentene en pause fra lesningen. Gode samtaler og latter høres fra foajeen mens studentene nyter en varm kopp kaffe eller kakao.

Vil du studere hos oss?
Er du interessert i kristen tro og misjon og ønsker å få en dypere kunnskap om dette? Ønsker du en meningsfull studietid som gjør deg klar til å møte fremtidens utfordringer? Da kan Fjellhaug være skolen for deg.

For spørsmål og studieveiledning, kontakt: studieveileder@fjellhaug.no eller ring oss på 46 50 48 32. 

Mer informasjon om våre studier finner du her.

Vil du studere teologi hos oss?

Søk studieplass nå: samordnaopptak.no/info/


Velkommen til Fjellhaug!

Følg oss på Facebook og Instagram