Annonse for IMI Stølen

- Fortsatt ledig plass på sommerens Fjellferier.

Beliggenhet
Mellom Dovre og Trollheimen, kort vei til fjellet. I Oppdal kommer du tett på fjellet og naturen. De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter. 3 km til Oppdal sentrum, med kino, badeanlegg, flere spisesteder og kjøpesenter.


Om IMI Stølen
Vi har familievennlige rom, gode samlingslokaler og 2 spisesaler hvor vi serverer god tradisjonell mat, i nytt moderne buffét-område. IMI Stølen har 25 familierom som har 4 senger. 13 av disse rommene har eget bad, mens resten håndvask i eget avlukke og mange bad i gangen. Vi har 4 flotte leiligheter med 1 soverom, samt 2 leiligheter med 2 soverom 7-8 personer, 1 stor hytte med 5 rom/19 senger. Totalt antall senger er 140, i tillegg til 5 campinghytter og campingplass. Oppholdsrommene har en hjemmekoselig og god standard.

Konferanse/arrangement
Møtesal med plass til 150, 2 peisestuer, salong og grupperom. Tar imot kurs, konferanser og møter, har konfirmantopplegg og arrangerer egne fjellferier mm. Egner seg godt til selskaper, brylluper og minnesamvær.

Opplevelser
Vi kan tilby dere en innholdsrik samhandlingsløype for alle typer grupper. Sandwollyball og fotball bane, samt flott lekeområde. Mange mulige dagsturer i nærområdet. fjellklatring, rafting, rideturer, båtturer på Gjevilvatnet, moskus- safari, gullvasking, golf, hanggliding m.m. Dagsturer anbefales til Trondheim med Munkholmen, Nidarosdomen, Stiftsgården og Ringve museum.


Bruk naturen
IMI Stølen er omgitt av flott natur. Her har du kort vei til skiløype, alpinbakke og det er bare å ta på fjellskoene og ta en flott fjelltur opp til Kinnpiken.

Hjertelig velkommen til IMI Stølen!

Les mer på imi-stolen.no


KONTAKTINFORMASJON

Tlf: +47 72 42 13 70

Epost: post@imi-stolen.no

@IMIstolen