Annonse for Oberammergau & Pilgrimsvandring

Turteam: Mette og Erling Rimehaug 

Denne turen byr på en pilegrimsvandring til pasjonsspillene i Oberammergau. Vi skal besøke Augsburg og sette oss litt inn i Augustana (den lutherske kirkens tros-grunnlag) ble lagt fram på riksdagen i Augsburg for 492 år siden. Vi flyr til München og kjører så til Augsburg som blir utgangspunkt for en vandring mot Oberammergau. 

Vi går til fots til pilegrims-kirken Maria Vesperbild et stykke sør for Augsburg. Så kjører vi buss til Bad Kohlgrub og går til fots over fjellet til Oberammergau. Etter å ha opplevd pasjonsspillet, har vi en dags vandring i Ammerfjellene med storslått utsikt mot Alpene. Etter vandreturen kjører vi tilbake til Augsburg, hvor vi både skal oppleve den gamle historiske byen med røtter tilbake til romer-tiden og få en innføring i historien om hvordan den lutherske bekjennelsen ble til. Den ble lagt fram for riksdagen i Augsburg 25. juni 1530, altså på dagen 492 år siden når vi er der. 

Vi skal besøke Luthermuseet, en kirke som er delt mellom katolikker og lutheranere og Fuggerhaus. Retur til München og fly hjem. Vandre-etappene er på mellom 13 og 20 km på grusvei og stier, noe steder ganske bratt nedover.
Vi tar også stolheis og svevebane på to strekninger. Det blir tidebønner og skriftlesning hver dag, og også stille vandring når terreng og program passer
til det.


Turpris ca pris: 21.950,- 
Totalt antall reisedager: 7
Enkeltromstillegg kr 2.190

Alle prisene på våre Oberammergauturer er estimerte priser. Disse prisene ble fastsatt sommeren 2020. Flybilletter og andre transportmiddel for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

Turprisen inkluderer: 
• Reisen Oslo - München tur-retur*
• Overnatting med halvpensjon
• Transport, inngang, guiding og billetter iht program
• Tekstbok
• Reiseledertjenester fra norsk turteam

* Evt. tilslutning fra andre byer tilbys når flyrutene er klare.


Prisen inkluderer ikke:
• Øvrige måltider
• Drikke
• Tips
• Reiseforsikring

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor