Annonse for Oberammergau & Dolomittene

Reiseledere: Helge Simonnes og Geir Sandvik


På denne turen kombinerer vi pasjonsspillet med vandreturer i Dolomittene. Vi flyr fra Norge til München. Her skal vi ha en overnatting i området, før turen går videre til spillbyen Oberammergau. På veien skal vi innom Ludvig den II sitt slott. Linderhof. Vi skal bo i en av de små landsbyene i nærheten av Oberammergau i to netter. På selve dagen for pasjonsspillet kjører vi inn Oberammergau etter frokost. Her det god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen om formiddagen før forestillingen starter kl 13.30. Det blir pause med middag midt i spillet som avsluttes kl 21.30.

Neste dag setter vi kursen sørover. Vi krysser grensen til Østerrike og passerer Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved Brennerpasset. Ferden går videre til byen Toblach helt nord i Italia. Her skal vi bo i tre netter og vi har da 2 hele dager satt av til vandreturer i fjellet. Det vil være ulike turer å velge mellom slik at det blir alternativ både for de som ønsker lange turer og de som kan tenke seg litt kortere ruter. Etter flotte dager i fjellet setter vi kursen nordover mot München igjen og flyr tilbake til Oslo.

Turpris fra kr 19.990*

Enkeltromstillegg: Kr 2.050

Turprisen inkluderer:

  • Reisen fra Norge tur/retur
  • Overnatting med halvpensjon
  • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht   program
  • Tekstbok på norsk
  • Reiseledertjenester fra norsk turteam

*Alle prisene på våre Oberammergauturer er estimerte priser. Disse prisene ble fastsatt våren 2019. Flybilletter og andre transportmiddel for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.