Annonse for Oberammergau & Wien

Reiseledere: Ingebjørg Berstad Torp og Morten Sjølli

På denne turen kombinerer vi pasjonsspillet med noen dager i Østerrikes hovedstad Wien. Vi flyr fra Norge til München. Her skal vi ha en overnatting i området, før turen går videre til spillbyen Oberammergau. På veien skal vi innom Ludvig den II sitt slott. Linderhof. Vi skal bo i en av de små landsbyene i nærheten av Oberammergau i to netter. På selve dagen for pasjonsspillet kjører vi inn Oberammergau etter frokost. Her det god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen om formiddagen før forestillingen starter kl 13.30. Det blir pause med middag midt i spillet som avsluttes kl 21.30.

Neste dag setter vi kursen østover og krysser grensen til Østerrike. Det blir lunsjstopp i Salzburg før vi kjører videre til byen ved Donau, Wien. Her skal vi bo i tre netter. De neste dagene skal vi gjøre oss kjent i denne fantastiske byen rik på kunst og kultur. En av dagene blir det sightseeing med lokalguide og vi skal besøke slottet, Schönbrunn. Vi topper det hele med en ekte Wienerkonsert. Vi flyr tilbake til Norge fra Wien.

Turpris fra kr 19.990*

Enkeltromstillegg:  Kr 2.600

Turprisen inkluderer:

  • Reisen fra Norge tur/retur
  • Overnatting med halvpensjon
  • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht   program
  • Tekstbok på norsk
  • Reiseledertjenester fra norsk turteam

*Alle prisene på våre Oberammergauturer er estimerte priser. Disse prisene ble fastsatt våren 2019. Flybilletter og andre transportmiddel for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.