Annonse for Oberammergau og pilegrimsvandring

Reiseleder: Erling Rimehaug

Vandring til Oberammergau og Augustanajubileum

Denne turen kombinerer en pilegrimsvandring til pasjonsspillene i Oberammergau med at det er 490 år siden Augustana (den lutherske kirkens trosgrunnlag) ble lagt fram på riksdagen i Augsburg.

Vi tar fly til München og kjører så til Augsburg som blir utgangspunkt for en vandring til Oberammergau. Vi går til fots til pilegrimskirken Maria Vesperbild et stykke sør for Augsburg. Så kjører vi til Bad Kohlgrub og går til fots over fjellet til Oberammergau.

Etter å ha opplevd pasjonsspillet, går vi til fots over fjellet til slottet Lindernhof, et vakkert barokkslott i storslåtte omgivelser.

Vandre-etappene er på mellom 13 og 20 km.

Så kjører vi tilbake til Augsburg, hvor vi både skal oppleve den gamle historiske byen med røtter tilbake til romertiden og få en innføring i historien om hvordan den lutherske bekjennelsen ble til.  Den ble lagt fram for riksdagen i Augsburg 25. juni 1530, altså på dagen 490 år siden når vi er der. Vi skal besøk Luthermuseet, en kirke som er delt mellom katolikker og lutheranere og Fuggerhaus.

Retur til München og fly hjem.

Turpris fra kr 18.990*

Enkeltromstillegg:                                           Kr 3.300

Turprisen inkluderer:

  • Reisen fra Norge tur/retur
  • Overnatting med halvpensjon
  • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
  • Tekstbok på norsk
  • Reiseledertjenester fra norsk turteam

*Alle prisene på våre Oberammergauturer er estimerte priser. Disse prisene ble fastsatt våren 2019. Flybilletter og andre transportmiddel for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.