Annonse for Oberammergau & Italia TUR 1

Reiseledere: Jan Arild Holbek og Jan Magne Linnsund

Vi flyr fra Oslo til München hvor vi skal bo ei natt, før turen går videre til spillbyen Oberammergau. På veien skal vi innom Ludvig den II sitt slott. Linderhof. Vi skal bo i en av de små landsbyene i nærheten av Oberammergau i to netter. På selve dagen for pasjonsspillet kjører vi inn Oberammergau etter frokost. Her det god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen om formiddagen før forestillingen starter kl 14.30. Det blir pause med middag midt i spillet som avsluttes kl 22.30.

Neste dag setter vi kursen sørover. Vi krysser grensen til Østerrike og passerer Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved Brennerpasset. Ferden går videre til Gardasjøen og den koselige byen Desenzano på sørsiden av sjøen. Her skal vi bo de neste 4 nettene. Det blir det utflukter til Romeo og Julies by, Verona og kanalbyen Venezia. Båttur på Gardasjøen får vi også tid til. Etter flotte dager i Italia flyr vi hjemover til Norge fra Milano.    

Turpris fra kr 22.250*

Enkeltromstillegg:                                            Kr 4.100

Turprisen inkluderer:

  • Reisen fra Norge tur/retur
  • Overnatting med halvpensjon
  • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht   program
  • Tekstbok på norsk
  • Reiseledertjenester fra norsk turteam

*Alle prisene på våre Oberammergauturer er estimerte priser. Disse prisene ble fastsatt våren 2019. Flybilletter og andre transportmiddel for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.