Annonse for Pilegrimsvandring til Lindisfarne

Bli med til England 12. – 19. september 2019

Velkommen til vandringstur i et magisk landskap av historie, fortelling, tro og tradisjon. I fem dager (pluss to reisedager) skal vi være underveis mot den hellige øya, Lindisfarne, langs den ruten som kalles St. Cuthberts vei. Underveis skal vi høre fortellingen om St. Cuthbert, om angrepet som innledet den norrøne vikingetiden i 793, om engelsk historie, myter, sanger, legender, keltisk spiritualitet og utveksling av åndelige impulser over havet før og nå. Vi skal se landsbyer, kirker, slott og ruiner, la oss berøre av historiens vingeslag og være pilegrimer i våre egne liv og sammen med hverandre.

Vi vil legge til rette for en god opplevelse for dere som reiser sammen med oss. Dagens vandring vil stå i sentrum. Så fyller vi på med fellesskap, kunnskap, informasjon, inspirasjon og glede så godt vi er i stand til. Hjertelig velkommen!


Pris pr. person i dobbeltrom: kr 21.700,-. Tillegg for enkeltrom: kr 4.950,-.  Flyreisen er CO2-nøytral og inkluderer aktuell klimakvote.
Turen er en del av tilbudet til reise- og aktivitetsklubben Vårt Lands venner, men er åpen for alle.
Spørsmål om turen kan rettes til Anne-Lise Økland på anne.lise.okland@vl.no eller telefon 22 310 310.


TURLEDERE: Eyvind Skeie (prest og forfatter, vil være vår medvandrer og bidra til en pilegrimsvandring med kunnskap og inspirasjon) og Jon Espeland (fra Escape Travel blir med som teknsik reiseleder


PÅMELDING: Begrenset antall plasser. Teknisk arrangør er Escape Travel. Påmelding kan gjøres på escape.no, til post@escape.no eller telefon 24 14 94 00.